Kirsten og Hennings hus fra 1968, var begyndt at blive meget medtaget i udhænget og især den indbyggede tagrende var helt tæreret væk.

Tagrenden blev taget ned og udhænget skåret af, så det passede med at tagpladerne kunne nå ned i den nye tagrende, der blev monteret ny stern og underløbsbrædder, da jeg var oppe på taget for at give tagpladerne et eftersyn fandt jeg ud af at gavlspærret var rådnet væk. I 1968 da man lavede inddækningen havde man glemt et ombuk og et ordenligt underlag, så det hele hang, vandet løb ind i konstruktionen i stedet for ned i tagrenden. Nye gavle og inddækninger blev lavet, de fik også efterisoleret huset med 200 mm, alle fuger omkring døre og vinduer blev skiftet, da de gamle var løse og udført forkert.

Garagen: Stern og udhæng var rådnet væk, de blev også skiftet og der blev udført tagpapinddækning med trekantliste så vandet blev ført væk fra stern og udhæng.

Efterisoleringen kunne de mærke med det samme, skaderne på huset var meget større end de havde troet, men de var meget, meget glade for at få det lavet, for som de sagde “nu behøves vi ikke tænke mere over det i vores tid”

Tagpladerne fra 1968 var stadig gode og jeg vurderer at de kunne ligge 10 – 15 år endnu, for ellers ville de også have haft skiftet dem.

Prisen overraskede dem positivt!